Schilderbedrijf Haring
P. Wariuslaan 23
1679 XD Midwoud
Telefoon: 0229 - 202095
Mobiel: 06 - 22978280
E-mail: info@haringschildersbedrijf.nl

AF erkend schildersbedrijf

Diensten

Schilderwerken

Goed schilderwerk begint binnen.
Binnen moet alles keurig afgesloten zijn (geen kale plekken, bladders ef naden tussen het glas en het kozijn) zodat het vocht naar buiten kan en aan de buitenzijde de verf kan laten blaren of onthechten, waardoor houtrot vrijspel heeft.

Voor buiten geldt: Wacht niet te lang!
Constateert u bladders, kale of rotte plekken, of naden tussen glas en kozijn, slechte glaslatten en overmatig mosgroei die u niet meer kunt verwijderen, dan bent u eigenlijk al te laat. Dan is een grondige onderhouds beurt sterk aan te raden.

Laat het niet zover komen dan blijven de onderhouds kosten laag.
Twijfelt u over de staat waarin het houtwerk verkeert; vraag dan vrijblijvend een advies over wat voor uw huis of pand het beste is, voor het schilderwerk, de wandafwerking en beglazing. Wij komen langs en bespreken met u de moglijkheden. Desgewenst kan een offerte gemaakt worden.

Deze offerte wordt gemaakt aan de hand van een basis verfbestek. dit houdt in dat we uit gaan van standaard tijden per strekkende meter of vierkante meter die later worden verrekend met ons uurloon. Dit heeft als voordeel dat er een vaste prijs wordt afgesproken en dus niet duurder kan uitvallen dan u had verwacht.

Wand en plafond afwerking

De mogelijkheden van wand en plafond afwerking zijn onbeperkt.
Zo hebben we naast de normale behangsoorten in vele soorten figuren, kleuren, reliëf en papiersoorten de wand textiel (bijvoorbeeld suïde wat lijkt op een fluwelen wand).

Een andere mogelijkheid, waar ik zelf zeer goed over te spreken ben, is de glasweefsel wandafwerking. Deze is te verkrijgen in tientallen dessins, en diverse patronen en wordt in banen met lijm op de muur aangebracht en kan bijna naadloos worden verwerkt. Na het aanbrengen van de scan (glasweefsel) wordt deze nagelijmd met desgewenst een lijm op kleur waarna als laatste kan worden gesaust of afgewerkt met een meer kleuren muurverf.

Naast normaal gebruik wordt scan ook veel gebruikt voor slechte ondergronden, oude plafonds en muren die scheuren en of bladderen, doordat er glasvezel inzit is deze scheuroverbruggend. Het voordeel hiervan is de sterkte en de duurzaamheid. Eventueel kan men na enige jaren de muur met een andere kleur overschilderen of een andere decoratietechniek toepassen. Kortom een echte aanrader.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het opknappen van oude plafonds. Hierdoor kunnen wij vrijwel ieder plafond weer in de oude staat krijgen.

Glaszetten

Wij leveren en plaatsen o.a. :

  • enkelglas
  • isolatieglas (hoogrendement, hoogrendement +, hoogrendement ++ )
  • figuurglas
  • gehard glas
  • gelaagd glas
  • colorbel

Voor nieuwe kozijnen of voor reparatie van gebroken of lekke ramen.
Bij gebroken ramen verzorgen wij noodglas.
Beslagen ramen en kou zijn verleden tijd met een nieuw soort voorzet raam. (bevestiging binnenzijde, vast of met schanier, diverse kleuren, glas naar keuze, gemoffelde alluminium lijst) De ideale oplossing voor boerderijen met roeden waar geen isolatie glas mogelijk is.