haring schilderbedrijf

wie, wat & hoe

Haring schildersbedrijf midwoud

geschiedenis

Haring Schildersbedrijf is een eenmanszaak en opgericht in december 2000, gevestigd in Midwoud met daarbij een speciaal ingerichte werkplaats voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen.

Het voordeel is dat er geen hoge kosten zijn betreft een groot bedrijfspand en of  kantoor, hetgeen leidt tot een concurrerende prijs.

Sinds 1993 ben ik, Walter Haring, werkzaam als schilder. Via het leerlingwezen heb ik het certificaat aspirant schilder behaald, waarna ik bij Van Leeuwen’s Schildersbedrijf (leerbedrijf) in het bezit ben gekomen van het diploma Gezel Schilder en de benodigde ondernemerspapieren.

ook voor behangwerk & spuitwerkzaamheden

Haring Schildersbedrijf  is breed inzetbaar voor zowel het binnen- als het buitenwerk. Of het nu gaat om schilderen, behangen, decoratieve wandafwerking, spuitwerkzaamheden of het plakken van glasvlies.

duurzaam eindresultaat

Schilderen gaat om onderhoud plegen. Het gaat er om dat het niet alleen mooi wordt maar dat het schilderwerk ook duurzaam eindresultaat heeft. Of de opdrachtgevers nu uit de particulieren of de zakelijke markt zijn, uiteindelijk gaat het voor iedere opdrachtgever om hetzelfde doel; een duurzaam en mooi eindresultaat!

ook voor spuitwerk!

wandafwerking

Spuitwerk – ook spackwerk genoemd – heeft vele voordelen. Waar stucwerk een paar weken nodig heeft om te drogen zijn gespoten muren al na een paar dagen droog omdat het vocht doorlaat (noodzakelijk in nieuwbouwhuizen). Daarnaast is het egaler en werkt het ook sneller, soms wel 2 keer zo snel.